top of page

FOTOALBUMS

bruidspaar

Zo'n onvergetelijke dag wil je natuurlijk eindeloos herbeleven. In een tastbaar fotoalbum dat je er keer op keer weer bij kan pakken komen de herinneringen zo weer tot leven. 
Kies uit een selectie handgemaakte albums die jullie naar hartelust kunnen personaliseren. Maak het af met een mooie bewaarbox of verras familie met een kleine versie van jullie album.

trouwalbum
trouwalbum bestellen
FOTO'S KIEZEN
trouwalbum bestellen

stap 1.
Vul het bestel formulier in waarin je het album kan
personaliseren naar kleur, materiaal, formaat en aantal pagina's. Ook kan je de embossing op de voorkant uitkiezen. Opties om een bewaarbox of extra (kleine) versie mee te bestellen.  

stap 2.
Na de bevestiging gaan we aan de slag met de fotoselectie. Dit kunnen jullie doen in de online fotogalerij door de foto's te selecteren met hartjes. Of je kan ervoor kiezen de selectie aan mij over te laten. 

stap 3.
Ik maak de layout van de pagina's op. Dit proces zal 2-3 weken in beslag nemen. Daarna worden de bestanden bij de drukker geleverd die het album gaat maken. De standaard levertijd is 3-4 weken. Tussen november en begin januari loopt de levertijd op naar 5-6 weken.

bottom of page