top of page

FAMILIE FOTOSHOOT & ZWANGERSHAPSFOTOGRAFIE

familie fotoshoot Groningen

Laat de tijd even stilstaan
Ik leg jullie verhaal vast, gewoon hoe jullie als familie zijn. Om de kostbare momenten met je lieve kinderen die zo snel groeien te kunnen blijven herinneren. Je bolle buik, die schattige kleine voetjes, en hoe ze elke dag steeds weer wat meer hun eigen karakter ontwikkelen. Speelse familie momenten, op een ongedwongen en authentieke manier verteld in een familie of zwangerschap fotoshoot.
 

fotoshoot familie Drenthe
familie fotograaf Groningen

Als familie fotograaf kies ik mooie en ontspannen locaties voor de familie fotoshoot in Groningen of Drenthe. Het liefste fotografeer ik jullie in de mooie natuur, waar de kinderen lekker kunnen rond rennen en zichzelf kunnen zijn. Poseren voor zwangerschapsfotografie is ook prachtig in het bos, voor een meertje of  heideveld. Geen mooi weer? Dan verzetten we de shoot of kom ik bij jullie thuis fotograferen. 

Familie fotograaf Groningen

Investering

 

1 uur | €175 + btw

Grote familie | €225 + btw

Wat krijg je hiervoor?

  • Highlights in jullie mailbox vlak na de shoot

  • 30 bewerkte foto's

  • Jullie persoonlijke online en download-bare galerij

  • Kledingadvies

familie fotograaf Groningen
DSC_5929.jpg

"Leuke fotosessie gehad bij Tessa met mijn partner en zoontje (2). Tessa is kundig en heeft oog voor detail. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de lens, om het mooiste resultaat te krijgen. Erg blij met de opgeleverde foto's."

 

Evelien

bottom of page