top of page
marketing_logo_long.jpg

MARKETING

DSC_8249.jpg

Ben je een bewuste, creatieve of avontuurlijke ondernemer op zoek naar een marketing specialist? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met meer dan twaalf jaar ervaring in marketing en sales voor kleine tot middelgrote bedrijven, ben ik er om jou te helpen groeien. 

Op maat gemaakte marketing zorgt ervoor dat jij sneller met je droomklanten verbonden wordt. Als freelance marketing specialist met een veelzijdige achtergrond en ervaring in verschillende sectoren heb ik een brede skillset. Of je net begint als ondernemer of een gevestigd bedrijf hebt, ik kan jouw bedrijf helpen groeien met mijn expertise in strategie, branding, content creatie, SEO en social media marketing.

MARKETING OP MAAT

WAAR HEB JIJ MARKETING HULP BIJ NODIG?

Mijn aanpak is op maat gemaakt en afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Laten we kennismaken en zien hoe ik jouw bedrijf kan helpen groeien. Stuur een bericht om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Thanks for submitting!
Tessa Manu Marketing

IK BEN TESSA

MARKETING SPECIALIST

Met meer dan twaalf jaar ervaring in marketing en sales voor kleine tot middelgrote bedrijven, ben ik er om jouw onderneming te helpen groeien. Met op maat gemaakte marketing strategie help ik jouw je droomklanten te bereiken.

Als freelance marketing specialist werk ik graag samen met ondernemers in de holistische, creatieve, outdoor en duurzame sectoren. Samen kunnen we de wereld een betere plek maken!

Mijn grote ondernemersdroom is remote werken. Waar ik ook ben, natuurlijk ben ik altijd bereikbaar en beschikbaar voor marketing projecten. Van maart tot juni ben ik vanuit het zonnige Portugal aan het werk. Half juni tijdelijk vanuit Nederland. In juli en augustus kan je me vinden tussen de bergen in west Canada. Vanaf midden september kan je mij weer in Nederland treffen.

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en samen iets moois te creëren. Laten we de volgende stap zetten en jouw bedrijf laten groeien!

fog_island2.jpg
bottom of page