top of page

MARKETING

Met een op maat gemaakte marketing strategie zorg ik ervoor dat jij met je droomklanten verbonden wordt. Met sprekende beelden en creatieve teksten brengen we jouw unieke visie tot leven. Onafhankelijk, bewust en vol authenticiteit. Net zoals jij.

Door uitgebreide analyse sluit deze strategie naadloos aan op waar je klanten zich bevinden en waar ze op zoeken. Zorgvuldige planning zorgt ervoor dat we met de juiste boodschap op het juiste kanaal jouw
potentiële klanten weten te motiveren. Hiervoor ontwikkel ik inspirerende content in de vorm van artikelen, landingspagina's, nieuwsbrieven, social media en SEO geoptimaliseerde copy. Daarnaast werk ik aan de vindbaarheid van jouw website door SEO analyse en optimalisatie.

WAAR HEB JE MARKETING ONDERSTEUNING BIJ NODIG?

content marketing
groei marketing
GROEI
prestatie marketing
PRESTATIE

VRAAG EEN OFFERTE OP

Vraag vrijblijvend een offerte op voor marketing services.

Thanks for submitting!
DSCF5783-2.jpg

MARKETEER & FOTOGRAAF

Ik ben een content marketeer, gespecialiseerd in het schrijven van creatieve teksten voor ondernemers. Ik maak content voor artikelen, landingspagina's, nieuwsbrieven, social media en marketing campagnes. Ook het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw website neem ik graag onder handen. Zo bereiken we samen jouw droomklanten!

Daarnaast ben ik een bruidsfotograaf, portretfotograaf en familie fotograaf. Mijn liefde voor fotografie zit in het vastleggen van unieke details en anders vervlogen momenten. Mijn stijl is speels, avontuurlijk, romantisch en vol authenticiteit.  

Je kan me vinden in het mooie Nijmegen, in het zuiden van Gelderland. Vanaf maart 2023 ben ik tijdelijk vanuit het zonnige Portugal aan het werk

Ik hoop je snel te ontmoeten en samen iets moois te creëren!

fog_island2.jpg
bottom of page