top of page
marketing_logo_long.jpg

MARKETING

DSC_8249.jpg

Ben je een bewuste, creatieve of avontuurlijke ondernemer op zoek naar een marketing specialist? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met meer dan twaalf jaar ervaring in marketing en sales voor kleine tot middelgrote bedrijven, ben ik er om jou te helpen groeien.

Tessa Manu Marketing

MARKETING VOOR ONDERNEMERS

Door jarenlang zelf voor ondernemers te hebben gewerkt, snap ik maar al te goed hoe het er in een midden tot klein bedrijf aan toe gaat: je draagt veel hoeden en er is altijd nog een klus die op je wacht. Dan schiet goede marketing strategie er nog wel eens bij in. Of misschien ben je wel veel liever met andere zaken bezig dan nieuwbrieven schrijven en social media posts maken.

Dat is waar je mij voor inhuurt! Voor een aantal uren per week, of per maand - het is helemaal aan jou - neem ik de marketing voor jouw onderneming uit handen. Door mijn brede skillset kan ik marketing op maat leveren. Marketing die in lijn is met jullie missie en korte en lange termijn doelen. Zo vul je de gaten in het bedrijf zonder een full-time medewerker aan te hoeven nemen. Handig toch!

 

ALS FREELANCE MARKETING SPECIALIST HELP IK JOU MET

fog_island2.jpg

STRATEGIE

DSC_1101-2.jpg

vindbaarheid

DSC_5433.jpg

COPYWRITING

telegraph_cove.jpg

Social media

MARKETING OP MAAT

Op maat gemaakte marketing zorgt ervoor dat jij sneller met je droomklanten verbonden wordt. Ik ben een freelance marketing specialist met een veelzijdige achtergrond. Of je nou net begint als ondernemer of een gevestigd bedrijf hebt, ik kan jou helpen groeien met mijn expertise in strategie, branding, content creatie, SEO en social media marketing.

Stone Texture

MARKETING ANALYSE

In een uitgebreide marketing analyse 

bekijk ik alle manieren waarop jij communiceert. Wat gaat er goed? Waar valt er meer te halen?

Stone Texture

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

De vindbaarheid van jouw website is cruciaal. Technische aanpassingen aan de SEO van de website zorgen voor een hogere positie op Google en andere zoekmachines

Stone Texture

MARKETING STRATEGIE

Gebaseerd op de analyse schrijf ik een op maat gemaakte marketing strategie die aansluit bij jouw marketing doel. Duidelijke stappen helpen je verder

Luchtfoto van het strand

CONTENT SCHRIJVEN

Ik schrijf inspirerende teksten voor artikelen en pagina's die de aandacht van jouw klanten pakken. Door de juiste zoektermen te integreren in de teksten en titels help ik jouw SEO score

Stone Texture

CONTENT PLANNING

Zorgvuldige planning zorgt ervoor dat we op het juiste kanaal de juiste boodschap verkondigen. Zo groeien we een sterke online community

Stone Texture

SOCIAL MEDIA POSTING

Ik maak creatieve posts, reels, stories en advertenties voor Instagram, Facebook en LinkedIn. Met sprekende teksten en beelden die jouw unieke verhaal vertellen

DSC_8315.jpg

IK BEN TESSA

MARKETING SPECIALIST

Ik ben een avontuurlijke dertiger uit Groningen. Avontuur is mij met de paplepel ingegoten en ik was al van jongs af aan verknocht aan de bergen. Dat heeft mij dan ook geleid tot reizen naar Nieuw-Zeeland, een uitwisseling in Finland, en twaalf jaar wonen en werken in Canada. Nu ben ik weer een aantal jaren terug op Nederlandse bodem, en sinds kort woon ik ook weer in Groningen. 

Als freelance marketing specialist werk ik graag samen met ondernemers in de outdoor, holistische, creatieve en duurzame sectoren. Voortgedreven door mijn eigen passie voor de natuur en duurzaam leven, wil ik positieve invloed uitoefenen op consumenten. Door ze te stimuleren vaker naar buiten te gaan en bewuster te leven, kunnen we samen de wereld een betere plek maken!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en jouw unieke verhaal te horen. Laten we de volgende stap zetten om meer mensen met jouw missie kennis te laten maken en jouw bedrijf laten groeien!

Tessa64.jpg

WAAR HEB JIJ MARKETING HULP BIJ NODIG?

Mijn aanpak is op maat gemaakt en afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften. Laten we kennismaken en zien hoe ik jouw bedrijf kan helpen groeien. Stuur een bericht en dan plannen we een vrijblijvend gesprek in.

Thanks for submitting!

DEZE LEUKE KLANTEN GINGEN JE AL VOOR

bottom of page