hoi! ik ben TESSA

Tessa Manu Photography is een bruidsfotograaf, portretfotograaf en familiefotograaf uit Nijmegen. Mijn hobby om te fotograferen werd een jaar of acht jaar geleden toch wat serieuzer toen ik van oude gebouwen en ruige landschappen overstapte op het vastleggen van mooie portretten.

 

Mijn liefde voor fotografie zit in de mooie details, het juiste licht vinden, en de anders vervlogen momenten vastleggen. Voor mij zijn deze momenten te vinden tijdens avonturen in het bos, struinend door oude dorpjes, en op de toppen van bergen. Voor jou kan dit het aankondigen van je verloving of je zwangerschap zijn, of het vieren van de liefde omringt door al je favoriete mensen.

 

Je kan me vinden in het mooie Nijmegen, in het zuiden van Gelderland. Na 12 jaar aan de west kust van Canada gewoont te hebben ben ik recentelijk hier heen verhuist. De bos en heuvelrijke omgeving is een paradijs voor wandelen, fietsen en natuurlijk fotografie! Met mijn liefde voor reizen, kom ik ook graag naar andere delen van het land (en de wereld!) om jouw mooiste momenten op de foto te zetten.

Ik hoop je snel te ontmoeten en samen iets moois te creëren!

Tessa Manu Photography

"Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film you have captured forever... It remembers little things, long after you have forgotten" - Aaron Siskind