top of page

HOI! IK BEN TESSA

Ik ben een bruidsfotograaf, portretfotograaf en familie fotograaf.

Mijn liefde voor fotografie zit in het vastleggen van unieke details en anders vervlogen momenten. Mijn stijl is speels, avontuurlijk, romantisch en vol authenticiteit.  Ik ben in 2014 begonnen met art prints te verkopen op Etsy, in winkels en op markten. Na verzoeken voor portret en bruidsfotografie heb ik mijn echte passie gevonden: mensen fotograferen in mooie buitenlocaties. Sindsdien heb ik veel verliefde stellen, blije families en creatieve ondernemers voor de camera gehad.  

Daarnaast ben ik marketeer. Na meer dan tien jaar marketing en sales te hebben gedaan voor verschillende kleine en grote bedrijven in toerisme, ben ik begin 2023 voor mezelf begonnen als freelance marketing specialist. Marketing strategie bedenken en creative content maken voor avontuurlijke en bewuste ondernemers is mijn specialiteit.

Op het moment woon ik weer in Groningen. Terug naar de plaats waar ik opgegroeid ben. Tussendoor heb ik op veel verschillende plekken gewoond, waaronder het langste in Vancouver, British Columbia in Canada en de laatste paar jaar in Nijmegen. Als natuurliefhebber en reiziger ben ik veel op pad om de mooiste plekjes te vinden voor mijn fotoshoots. Ik reis graag naar jouw deel van het land (of de wereld) om de mooiste momenten vast te leggen.

Ik hoop je snel te ontmoeten en samen iets moois te creëren!

Tessa64.jpg
Tessa26.jpg
Tessa Manu Marketing
DSC_6277.jpg
bottom of page