top of page

HOI! IK BEN TESSA

Ik ben een bruidsfotograaf, portretfotograaf en familie fotograaf.

Mijn liefde voor fotografie zit in het vastleggen van unieke details en anders vervlogen momenten. Mijn stijl is speels, avontuurlijk, romantisch en vol authenticiteit.  Ik ben in 2014 begonnen met art prints te verkopen op Etsy, in winkels en op markten. Na een aantal verzoeken voor portret en bruidsfotografie heb ik mijn echte passie gevonden: mensen fotograferen in mooie buitenlocaties. Sindsdien heb ik veel verliefde stellen, blije families en creatieve ondernemers voor de camera gehad.  

Daarnaast ben ik marketeer. Na meer dan tien jaar marketing en sales te hebben gedaan voor verschillende kleine en grote bedrijven in toerisme, ben ik begin 2023 voor mezelf begonnen als freelance marketing specialist. Marketing strategie bedenken en creative content maken voor avontuurlijke en bewuste ondernemers is mijn specialiteit.

Je kan me vinden in het mooie Nijmegen, in het zuiden van Gelderland. Na 12 jaar aan de westkust van Canada gewoond te hebben ben ik hier bijna twee jaar geleden heen verhuisd.

De bossen en heuvels zijn de reden dat ik voor Nijmegen heb gekozen, want ik ben eigenlijk een geboren en getogen Groninger. Nu ik weer in Nederland woon ben ik veel op pad om de mooiste plekjes te vinden voor mijn fotoshoots. Als reisfanaat kom ik graag naar jouw deel van het land (of de wereld) om de mooiste momenten vast te leggen.

Ik hoop je snel te ontmoeten en samen iets moois te creëren!

Tessa Manu Photography
DSC_6201.jpg
DSC_8249.jpg
DSC_6277.jpg
bottom of page